Pachete evenimente PROMER 2024
Produse
Total fara TVA
0
0,00
Coş Comandă

CELE MAI VANDUTE

Pixurile scriu istorie: 70% dintre companii au [..]

0,00 RON


80% dintre persoane au cel puțin un produs promoțional [..]

0,00 RON


Gențile și sacoșele personalizate sunt utilizate foarte [..]

0,00 RON


Pe lângă utilitatea lui, un produs promoțional este [..]

0,00 RON


  88% dintre cei care primesc produse promoționale [..]

0,00 RON


Gențile personalizate sunt utilizate foarte des și sunt [..]

0,00 RON

Alege promovarea sustenabilă: 1 din 5 persoane au primit [..]

0,00 RON


Descriere tehnică Format: SRA3 (320 x 450 [..]

0,00 RON


Descriere tehnică Format: desfășurat - 320 x [..]

0,00 RON


Pixurile scriu istorie: 70% dintre companii au [..]

0,00 RON


Descriere tehnică Format: file - 200 x 100 mm, [..]

0,00 RON


Descriere tehnică Format: file - 130 x 150 mm, [..]

0,00 RON


Descriere tehnică Format: file - 200 x 140 mm, [..]

0,00 RON


Marturia de nunta este considerata a fi un obiect [..]

0,00 RON


Business-ul tău este mereu prezent la evenimente, fiind [..]

0,00 RON


Steagul este o modalitate inteligentă de a ieși din [..]

0,00 RON


Breloc "Euromarket" metalic cu moneda pentru [..]

0,00 RON


88% dintre cei care primesc produse promoționale [..]

0,00 RON


Termeni şi condiţii

Conditii generale

Siteul www.promer.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de S.C. Galaxy Design S.R.L. Email de contact: salut@promer.ro. Adresa postala: 700596 Iaşi, str. Sarmisegetuza nr. 9, Bl. Z1, Ap. 31; Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor websiteului.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 01 mai 2018.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Siteul) trimis dumneavoastra prin email sau furnizat dumneavoastra in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.

2. Utilizarea continutului Siteului

Puteti copia si printa Continutul Siteului doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:

a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: salut@promer.ro.

3. Suspendarea accesului

Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale siteului

Siteul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole responsabilitati

Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dumneavoastra in contul de utilizator al Siteului, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dumneavoastra la Continutul sau.

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dumneavoastra o furnizati despre dumneavoastra catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Siteului.

7. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site

Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dumneavoastra si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii si mesaje pentru cererile de oferta). In ideea in care Siteul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la cererile de oferta cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dumneavoastra Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

a) nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
b) nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
c) nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
d) nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
e) nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Siteului.
f) nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.
g) nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
e) nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

8. Important!

Desi in fiecare moment se fac eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, Siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentului contract.

9. Forta Majora

Siteul, afiliatii sai si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Siteul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notficari: Orice notificare catre Site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

11. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim!

Acord de confidentialitate


Redactat in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

S.C. Galaxy Design S.R.L. coordoneaza si administreaza siteul www.promer.ro, care respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii sai. Scopul nostru este acela de a oferi o interfata intre Site si potentialii clientii care solicita servicii, de a administra continutul acestui site si facilitarea procesului de comunicare.

Scopul acestui acord de confidentialitate este acela de a va demonstra preocuparea noastra pentru intimitatea dumneavoastra in internet, iar consecintele acestui acord se intind asupra tuturor informatiilor colectate S.C. Galaxy Design S.R.L. de la utilizatorii sai. Clauze aditionale la acest acord, daca exista astfel de clauze, va pot fi de asemenea oferite spre parcurgere inaintea subscrierii la alte servicii particulare furnizate de siteurile noastre. Acest acord general va va informa deci despre ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dumneavoastra, cum si unde ar putea folosi aceasta informatie www.promer.ro, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dumneavoastra, cine are acces la informatia colectata de la dumneavoastra si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Ce informatie este colectata?

www.promer.ro colecteaza informatie de la utilizatorii sai prin doua modalitati - direct de la utilizator si din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteul www.promer.ro.

Informatie furnizata direct de utilizator: atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de www.promer.ro, va putem intreba care este numele dumneavoastra, care este adresa dumneavoastra de e-mail si va putem cere alte informatii personale si date ale firmei. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dumneavoastra vizita.

Informatie din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dumneavoastra, ca adresa dumneavoastra IP, ora vizitei dumneavoastra, locul de unde ati intrat in siteurile noastre. www.promer.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dumneavoastra fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dumneavoastra sa respinga cookie-urile.

Va rugam sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, programul de e-mail informatia dezvaluita de dumneavoastra poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi www.promer.ro face tot posibilul sa protejeze informatia dumneavoastra personala, www.promer.ro nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dumneavoastra risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Cum si cand este folosita informatia?

www.promer.ro foloseste informatia colectata de la dumneavoastra in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

a) Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dumneavoastra si a verificarii identitatii dumneavoastra;
b) Informatia colectata din raportul de trafic al serverului care gazduieste www.promer.ro : acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. www.promer.ro colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.

Cum protejam noi informatia colectata de la dumneavoastra?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. www.promer.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.promer.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "log off" / "sign out" din contul dumneavoastra Din cadrul serviciilor online oferite de www.promer.ro la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteul sau serviciile furnizate de www.promer.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.promer.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online.Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatia colectata de la dumneavoastra?

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, www.promer.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, www.promer.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor www.promer.ro

In concluzie, atunci cand accesati siteul www.promer.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dumneavoastra, veti dezvalui aceste informatii doar siteului www.promer.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dumneavoastra personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dumneavoastra sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. www.promer.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dumneavoastra?

Daca va creati un cont la serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dumneavoastra cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dumneavoastra puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acesta contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

Partajarea informatiilor catre terti

Siteul www.promer.ro, poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookie-urilor. In masura in care acest lucru se va intampla, www.promer.ro va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

Obligaţii

Numim în continuare EXECUTANT S.C. Galaxy Design S.R.L. ca proprietar a www.promer.ro şi BENEFICIAR orice persoană fizică sau juridică ce plasează comenzi prin intermediul site-ului.

OBLIGAŢIILE EXECUTANTULUI
– să prezinte BENEFICIARULUI machetele spre avizare;
– sa se încadreze în parametrii de calitate conform mostrelor analoage, a eşantioanelor sau machetelor prezentate şi avizate de BENEFICIAR cu "bun de tipar";
– să înlocuiască pe cheltuiala sa, în termen de maxim 30 zile, produsele care prezintă vicii;
– să respecte condiţiile de livrare;
– sa păstreze confidenţialitatea comenzilor primite;
– să comunice BENEFICIARULUI terminarea execuţiei produselor;

OBLIGAŢIILE BENEFICIARULUI
– să pună la dispoziţia EXECUTANTULUI detaliile de formă şi conţinut ale produselor şi/sau serviciilor;
– să avizeze în scris cu "bun de tipar" machetele prezentate de EXECUTANT în termen de 3 zile de la primirea lor; EXECUTANTUL nu va executa produsele fară acest aviz. EXECUTANTUL nu va fi răspunzător pentru eventualele greşeli de conţinut ale produselor datorate avizării neatente a machetelor de către BENEFICIAR:
– să respecte condiţiile de plată prevăzute; întârzierile în decontare obligă BENEFICIARUL la actualizarea la inflaţie a plăţilor ramase în debit;
– să participe la recepţia produselor în momentul livrării;
– să păstreze confidenţialitatea comenzilor plasate;

Pentru orice sugestii sau comentarii privind www.promer.ro sau privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la salut@promer.ro

space