Tudor Ichim – Galaxy Team

Se  spune că toamna se numără bobocii!

Începând cu luna aceasta, în echipa Galaxy Design ni s-a alăturat Tudor Ichim.

Tudor DTP - Galaxy Design

Tudor DTP – Galaxy Design

Cum fiecare coleg trece la început de drum prin etapa de acomodare și de cunoaștere, ne-am hotărât să aflăm mai multe despre el. Iată ce am reușit să descoperim:

Prima impresie pe care ți-o creează Tudor, este că nu există om mai calm și mai răbdător. Chiar așa și este! El spune că acestea sunt atuurile lui, la care se adaugă și atenția. Îi place mereu să își îndeplinească sarcinile cu atenție și cu profesionalism.

Bineînțeles că există, ca la fiecare dintre noi, și lucruri pe care Tudor încearcă pe cât posibil să le evite. Nu îi plac oamenii nereceptivi și încăpățânați, de aceea nu dorește să stea prea mult în preajma lor.

Am fost plăcut surprinși când am auzit că nu este cazul colegilor din „Galaxie”. Îi plac oamenii de aici pentru că știu ce au de făcut, pentru că se ajută unii pe alții și cel mai important – comunică.

În afara orelor de serviciu, Tudor este la fel de liniștit. Îi plac activitățile de pe lângă casă. El merge pe principiul că în viață trebuie să faci ceea ce îți place și să îți placă ceea ce faci.

Fiind născut în zodia Balanță, noul nostru coleg se declară a fi persoana care iartă ușor, dar care are o memorie bună, care îl ajută să nu uite prea ușor. O să luăm această însușire ca fiind o calitate de care nu avem de ce să ne speriem. De asemenea, Tudor este o persoană discretă căruia nu îi place să iasă în evidență decât prin munca sa.

Probabil vă întrebați ce va face Tudor în „Galaxie”… Cuvântul care descrie cel mai bine job-ul său este organizarea. Tudor este operator DTP. El se va ocupa de prelucrarea imaginilor pentru ca toate cerințele tale să dispună de o grafică fără cusur.

Îi urăm bun venit noului nostru coleg și sperăm ca noul său job să-l mulțumească pe deplin!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *