Primăvara se numără… calendarele

Știm cât e de dificil să pui cap la cap toate lucrurile planificate și cum poate, uneori, ți-ai dori ca cineva să îți arate ceva, fără a fi nevoie ca tu să cauți răspunsurile prin varii locuri. Poate nici nu știai că ai nevoie de un produs, până când îți intră în inbox. Ups! Ai ghicit!

Azi nu vrem musai să-ți vindem toate produsele pe care le avem noi în catalog, ci vrem să-ți atragem atenția asupra unui lucru prin intermediul unui joc creativ un joc creativ. Ești gata?

Primul pas

Uită-te în jur…

Fără a te uita în colțul din stânga jos a monitorului, ne poți spune precis în ce zi va pica ziua de 15 aprilie, luna viitoare?

Dacă da, înseamnă că ai un calendar pe birou sau pe perete în afară de cel digital. Dacă nu, înseamnă că nu ai sau l-ai rătăcit pe undeva…

Soluția

Ei bine, noi venim acum în ajutorul ambelor situații prezentate, întrucât avem o ofertă tare faină la calendarele noastre triptice.

Mai întâi, să prezentăm ce sunt în fapt aceste calendare triptice. Sunt calendare de perete, care (din fericire) îți arată câte 3 luni de-odată, ca tu, colegii, angajații și partenerii să știți ce faceți în concediul de 1 mai, să știți când să vă planificați întâlnirile de afaceri și să știți când plecați atât voi, cât și colegii în concedii.

Bine, ne-am prins. Nu ignorăm elefantul din cameră. Știm că e martie și că nu e nici pe departe începutul anului, însă cum am zis și în începutul acestui e-mail, se prea poate ca tu să fi omis să treci pe bugetul anului 2019 calendare pentru tine și angajați sau să nu-ți placă faptul că ale tale nu sunt personalizate.

BUCĂȚI Preț per bucată Total
200 5,80 1,160 RON
150 5,80 870 RON
100 5,80 580 RON
50 5,80 290 RON

Oferta

Mai avem 200 de calendare triptice pliabile pe stoc, pe care vrem să le oferim la un preț favorabil unei companii doritoare de un plus creativ și de o mai bună organizare a activităților zilnice.

Acestea sunt numai câteva cantități orientative. Dacă, de exemplu, îți dorești să comanzi 91 de bucăți, te va costa fix 469.8 RON, iar dacă vrei să folosești o combinație de numere magine și comanzi 173, te va costa 1,003.4 RON. Este alegerea ta, tu doar anunță-ne :).

Nu uita: toate prețurile includ și personalizarea și nu includ TVA.

Detalii tehnice

Formatul general desfășurat – 320 x 700 mm
pliat – 320 x 175 mm
Structura 3 fascicole a 12 file imprimate față
Suport file – hârtie offset 70g/mp
suport – carton duplex simcote 340g/mp
Tipar file 2+0 culori – roşu şi bleumarin
Finisaj standard file cusute şi microperforate,
Finisaje opționale Se poate aplica cursor, pentru 0,60 RON

 

Personalizarea se face pe borderul (=partea superioară) calendarului, la dimensiunea de 300 X 150 mm

Aceasta se face prin policromie, adică toate ideile îndrăznețe de combinare a culorilor pot fi acum expuse pe noile tale calendare :).
Există o comandă minimă de 50 de bucăți și avem doar 200 pe stoc, dar dacă vrei să îți faci mai multe, pregăteste-te din timp și comandă-ți calendarele cu anul 2020!

Așteptăm o veste de la tine să discutăm mai multe!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *