Ochelari de soare pentru a te promova la mare

Ochelari de soare personalizati - Galaxy Design

Când vorbim despre ochelari de soare ne referim la cele mai folosite accesorii din această perioadă. Dacă ești un brand care ține la ochii sau nevoile clienților tăi, atunci poți oferi mai mult decât o simplă pereche de ochelari de soare.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Acum sunt mai multe variante prin care poți oferi un astfel de produs cadou, beneficiind în același timp de promovare în acest sezon. Nouă ne pasă de imaginea companiei tale și de profitabilitatea pe care ți-o poate oferi promovarea prin intermediul materialelor promoționale.

  1. Ochelari de soare cu ramă personalizată

    Rama personalizata - Galaxy Design

    Rama personalizata – Galaxy Design

Putem opta pentru o personalizare mai fină, în care să se personalizeze rama ochelarilor. Fie cu un mesaj emoțional, fie cu sloganul companiei tale, sau înserarea mesajului campaniei de promovare pe care o demarezi în această perioadă sau oricare alt text pe care tu consideri că ar fi relevant sau care să prindă la publicul tău țintă, acest tip de ochelari personalizați te vor promova garantat.

  1. Ochelari de soare cu lentile personalizate

    Lentila personalizata - Galaxy Design

    Lentila personalizata – Galaxy Design

Dacă vrei să devii și mai vizibil, atunci poți merge pe ideea de a personaliza întreaga suprafață a lentilelor perechii de ochelari. Tehnica folosită, constă în imprimarea digitală a unei folii autocolante specială (perforată) – vision film, ulterior fiind decupată și imprimată pe lentilele ochelarilor. Atât timp cât este imprimat digital, grafica poate fi în oricâte culori dorești și fiecare detaliu grafic poate fi redat fără nici o problemă.

  1. Ochelari de soare cu tocul personalizat

Dacă nu dorești să personalizezi ochelarii într-un mod fin, dar nici într-un mod extravagant, atunci poți adopta o altă tactică. Personalizează tocul ochelarilor de soare! Acum totul depinde de publicul căruia te adresezi, de mesajul pe care vrei să-l transmiți și de bunul tău plac.

Toc ochelari soare personalizat - Galaxy Design

Toc ochelari soare personalizat – Galaxy Design

Acum vreau să îți ofer drept bonus o altă sugestie!

Dacă identitatea vizuală a companiei tale este formată din două culori, de exemplu roșu și alb, atunci poți să creezi o pereche de ochelari conținând aceste două culori. Rama ochelarilor să fie roșie, iar rama lentilelor să fie verde. Însă, cum am specificat și mai sus, totul depinde de preferințele tale.

Dacă te-a ajutat acest articol sau dacă încă mai ai nelămuriri cu privire la cum să arate promovarea ta în această vară, te aștept cuminte la secțiunea de comentarii.

Mult succes și nu uita, Promovează-te chiar și în vacanță!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *