Imprimare color – personalizare UV

Stick-uri USB tip card imprimate colorPersonalizarea produselor promoționale prin imprimare color cu ajutorul tehnologiei UV LED reprezintă printarea digitală direct pe suprafața produsului. Datorită tehnologiei folosite, grafica este fixată pe obiect fără tratament termic, rezultatul fiind instantaneu și de o calitate superioară. Tehnologia de imprimare color UV LED poate fi folosită pe o gamă foarte variată de materiale printre care: metal, material plastic, PVC, lemn, sticlă, ceramică, piele naturală, imitație de piele, poliuretan.

Pot fi imprimate color chiar și obiecte de culoare închisă datorită posibilității de a tipări sub materialul grafic de personalizat a unui strat de cerneală de culoare albă. Personalizarea color prin tehnologie LED UV este rezistentă la razele UV persistând mai mult în timp.

Imprimare color – avantaje

 • Cutie pix metalic imprimare colorSuprafețele imprimate nu se deformează;
 • Materialele personalizate prin imprimare color nu au nevoie de timp de răcire/uscare, fiind gata de folosire în mod aproape instantaneu;
 • Permite tipărirea de imagini color fără limită privind numărul de culori;
 • Nu dăunează mediului înconjurător (datorită consumabilelor de tip eco-friendly);
 • Posibilitatea de a tipări pe materiale promoționale de pana la 150 mm grosime;
 • Suporta diferite tăieri și finisări ulterioare;
 • Rezoluții ridicate ce pot ajunge la 1440 x 1200 DPI, la un format de 420 x 300 mm.

Pixuri personalizate imprimare colorAplicațiile suportate sunt multiple, chiar și în cantități mici, se pot realiza modele personalizate după dorința clientului, la înaltă calitate. Ulterior imprimării, se poate opta pentru o finisare prin lăcuire (parțială sau completă), nu în ultimul rând, se poate obține chiar personalizarea volumetrică (embossed print). Pe lângă realizarea de la zero a unor cărți de vizită (din plastic, chiar transparent), legitimații, carduri, se pot aborda și obiecte promoționale personalizate de tipul pixurilor, memorii stick USB, cât și lucruri mai puțin convenționale (ceasuri, telefoane mobile, laptop-uri power bank-uri, etc). Originalitatea are un rol important, alături de o target-are corectă, pentru a profita la maxim de aceste tehnologii uimitoare ale unui print digital.

4 Comments

 1. Renner

  As vrea sa știu dacă se poate realiza aceasta reclama la fel ca in poza ,pe care o trimit in următorul mail pe lemn? Cât costa de dimensiuni de 50×160

  Reply
  1. Razvan Zvoristeanu (Post author)

   Buna seara! Am tot astepta pe email fotografia.

   Reply
 2. ValentinaMoldoveanu

  Iata ca am citit un subiect prea bun redactat intr-un mod dificil de gasit in internetul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

  Reply
  1. Razvan Zvoristeanu (Post author)

   Multumim pentru feedback!

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *