Galaxy Team Building v.2 Part III

Galaxy Team Building

 

După ce toată încălceala a fost descâlcită (vezi aici), prima zi de #GalaxyTeamBuilding trebuia să continue.

Următoarea activitate de pe agenda zilei a fost Avioanele și piloții. Scopul acestui joc era de a testa încrederea fiecăruia dintre noi. Nu era vorba de destăinuirea anumitor secrete, ci mai degrabă de a vedea dacă putem accepta și alte indicații și doar pe cele personale.

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Planul jocului era unul simplu. Au fost create echipe a câte doi oameni, iar pe rând, fiecare membru din echipă era, odată pilot de avion, odată avion.

Cum ne-ar fi putut testa acest joc mai bine încrederea acordată colegilor? Persoana care juca rolul de avionul era legat la ochi. Dar de ce?

Cu toate că în aer avionul nu are obstacole, la noi a fost invers. Întreg locul în care ne-am desfășurat activitatea era împrăștiat cu scaune, puse alandala, toate pentru a ne îngreuna situația.

Regulile jocului erau deasemenea simple! „Avioanele”, legate la ochi. „Piloții”, nu aveau voie să vorbească. Sigurul lucru pe care aveau voie să-l facă, era să dirijeze avioanele, spre destinație, în maximă siguranță, prin semne. Stabilirea acestora era de comun acord între echipe și difereau de la o echipă la alta.

Putem spune că incidentele nu au întârziat să apară la unele echipe, însă din fericire, au fost minore și chiar nimeni nu a fost rănit. Nici măcar vreunul dintre scaune.

Activitatea a fost una de succes. Așa am putut observa, prin prisma unui simplu joc, cât de multă încredere acordăm în ceea ce spun colegii noștri, cât de uniți suntem ca echipă și cât de eficient colaborăm între noi pentru a depăși obstacolele atunci când începem un task.

Cam așa stau lucrurile cu piloții și avioanele. Până data viitoare, îndrumați colegii la rezultate pozitive, cât și ascultați sfaturile altora. Veți vedea că lucrurile vor fi mult mai ușoare, iar toată echipa va avea de câștigat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *