Galaxy Design susține evenimentul Femei de Afaceri cu Stil

Galaxy Design - Femei de afaceri cu stil

Știi acea zicală, cum că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică, evenimentul Femei de Afaceri cu Stil promovează acest lucru!

Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri feminin și să creeze o comunitate dinamică de femei cu inițiativă.

Organizat de către JCI Iași, evenimentul reușește să reunească nume de referință din antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din diverse arii de activitate.

Este un proiect cu tradiție, deoarece a ajuns cu succes la cea de-a VI-a ediție. Singurul eveniment adresat femeilor cu spirit antreprenorial din România. Business networking-ul, dezvoltarea personală, dar și profesionalp sunt primele avantaje cu care pleci acasă.

Femei de Afaceri cu Stil se adresează femeilor din antreprenoriat și intraprenoriat, interesate de dezvoltarea personală și profesională. Femeilor cu o carieră de succes care sunt sau doresc a fi model de inspirație pentru societate și sunt interesate să împărtășească din experiența lor.

Acele femei care prin specificul activității profesionale pot contribui la suținerea și dezvoltarea mediului de afaceri feminin din România. Dar și celor dornice de networking și promovarea brand-ului personal sau al companiei pe care o reprezintă.

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil este structurat în circa 6 ore de sesiuni interactive ce vor cuprinde: sharing experience, sesiuni de workshop, brand personal, tombolă (aici ne vom aduce și noi aportul), sesiuni de networking, dar și pauze de coffee break-uri.

Beneficiile de care te vei bucura, participând la acest eveniment, sunt multe. Dar am să îți prezint doar câteva, pe restul te invit să le descoperi singură.

Oportunitatea de promovare a imaginii personale și/sau a companiei. Creșterea vizibilității brand-ului personal și/sau a companiei. Asocierea imaginii cu un eveniment de business targetat, care se bucură de atenția media. Inițierea unor noi contacte de business personale și profesionale. Informații profesionale din mediul de afaceri românesc, dar și relaxarea asociată cu socializare, premii și cadouri.

Femei de Afaceri cu Stil, se rezervă în a-ți furniza informații prețioase pentru dezvoltarea ta. Primul pas în a atinge succesul este să te dezvolți. Restul vin de la sine. Nu pierde oportunitatea, ci acționează! Inscrie-te și convinge-te singură!

Galaxy Design susține astfel de proiecte deoarece, și noi la rândul nostru, susținem comunitatea de business din România. Acest proiect se pliază perfect cu ceea ce urmărim noi, mai exact a crește în zona Iașului un mediu propice de dezvoltare al afacerilor.

Noi deja am pregătit surprizele pentru acest eveniment. Tot ceea ce trebuie să faci, este să te înscrii. Mai departe, organizatorii se vor ocupa pentru ca tu să primești toate informațiile folositoare și necesare.

Ne vedem la eveniment!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *