Despre motivație, inspirație și… propria cană personalizată

Despre motivație, inspirație și... propria cană personalizată - Galaxy Design

 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai un obiect care să-ți ofere mereu un nou imbold când motivația pare să se risipească, să îți fie sursă de inspirație chiar și atunci când ai impresia că aceasta lipsește cu desăvârșire sau să îți deservească ca micul tău fetiș de la birou?

Poate suna ușor ciudat, dar când vine vorba de birou, la Galaxy Design toate indiciile duc către un singur obiect: cana personalizată; iar prin acest articol ne propunem să îți oferim 3 motive pentru care ar trebui să ai și tu o cană personalizată la birou.

 

Motivație, motivație, unde ești tu?       

Când a fost ultima dată când ai văzut o imagine sau un citat motivațional , iar imediat după ai trecut la acțiune? A fost un sentiment plăcut, așa-i? Aceasta, căci despre motivație vorbim, poate fi de multe ori esențială într-o companie, dar ce facem când ea dispare? O cană personalizată prin sublimare cu o poză dragă ție, o cană gravată cu un emoticon sugestiv sau poate chiar o cană din ceramică imprimată cu un citat special sunt doar câteva dintre sugestiile noastre.

 

Cana-i sinonim cu inspirația

Când vine vorba de inspirație, un lucru e cert: aceasta nu apare din senin. Ca și în cazul motivației, fiecare persoană își are propria sursă de inspirație, fie că e vorba de un produs personalizat, o melodie sau o persoană, inspirația apare doar când intri în contact direct cu sursa fixată. Și fiindcă vorbim de activitatea de zi cu zi de la birou, ce obiect îl ai mereu în jurul tău și îți poate suplini ca sursă de inspirație în orice moment al zilei? O cană personalizată simplă!

 

Galaxy și cana fermecată

Fiecare dintre noi a avut măcar la un moment dat un obiect la care să țină și față de care să-și fi creat conexiuni. Dacă e să ne referim la cana personalizată cadou, putem discuta și de semnificațiile acesteia. Iar când este vorba și de o cană termosensibilă personalizată sau una metalizată, efectul este cu atât mai special. Iar ca bonus: te diferențiezi și de colegii tăi de la birou.

 

Acum că ți-am prezentat motivele, te-ai gândit cum ar fi să îți începi ziua la birou savurându-ți cafeaua din propria cană personalizată? Nouă ne este cunosut sentimentul, iar din acest motiv ți-l recomandăm și ție ca obicei sănătos.

 

Te-am convins? Ție ce cană personalizată crezi că ți s-ar potriviti?

*Dă start unei zile personalizate la birou!

 

Nu există nici o temă aleasă sau tema a fost șters.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *