7 produse prietenoase cu mediul

Discuțiile continue despre sustenabilitate ne-au „provocat” să facem un mic exercițiu de imaginație. „De ce?”, poate vă întrebați. Răspunsul este simplu. Dacă produsele promoționale prietenoase cu mediul vor fi singurele metode de promovare în viitor?

Am realizat un top de produse ECO, pe care ți le prezentăm în următoarele rânduri.

1. Boxa Bluetooth Denzel

Cred că ai mai auzit de ea pentru că am mai menționat-o și, pe bună dreptate, am lăudat-o. De ce o boxă portabilă realizată din lemn de bambus? Pe lângă faptul că dispune de funcție de apel hands-free și radio FM, are un design minimalist și poate fi personalizată prin gravură.

2. Baterie externă Bamboost

Ne place tehnologia și ne place să fim conectați, nu-i așa? Identificând această orientare atât către tehnologizare, cât și către sustenabilitate – formula completă nu poate fi decât o baterie externă din lemn de bambus!

Cu o capacitate de 4000 mAH, o poți personaliza prin gravură cu orice mesaj care îndeplinește obiectivele de marketing ale companiei tale.

E ușor să fii creativ și eco în același timp!

 

 

 

3. Sacoșă de cumpărături

Odată cu legea antiplastic, se pot găsi în comerț și sacoșe biodegradabile – dar atunci când ai posibilitatea de a alege personalizarea propriilor sacoșe cu mesajul favorit, de ce ai mai utiliza plasticul?

Ei bine, aceste opțiuni, odată utilizate de către tine, angajații tăi sau folosite ca materiale promoționale în cadrul evenimentelor pe care le organizezi, îndeplinesc un scop de lungă durată.


4. Breloc din lemn

Atunci când găsești un substitut al vechilor metode de plastic, este indicat să ai în vedere și alegerea unui breloc de chei inedit, diferit de cele care se află deja pe piață. Așadar, brelocul realizat din lemn de pin cu scoarță reușește, cu siguranță, să promoveze un mesaj cu și despre sustenabilitate!

5. Pix

Pixurile vin în diferite forme, fiind de plastic sau de metal, în cea mai mare parte. Cu toate acestea, există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unui instrument de scris pe care dorești să îl personalizezi, fie pentru tine și compania ta, fie pentru clienții tăi.

Astfel, pixul din hârtie reciclată, biodegradabil cu corpul de culoare naturală și clips este alegerea potrivită! Folosind un mesaj de impact imprimat prin led UV poți să îți îndeplinești obiectivele de marketing setate și să fii totodată o companie sustenabilă!

6. Agendă

Agende care au o utilitate deosebită și mai sunt și prietenoase cu mediul? Bineînțeles! De exemplu, blocnotesul Hartil este realizat din materiale reciclabile: coperta este realizată din plută, iar hârtia este reciclată. Astfel, imprimarea prin led UV a coperții face posibilă o personalizare deosebită a produsului, cât și o inițiativă sustenabilă care merită promovată.

 

 

7. Creion

Este important să adoptăm o atitudine prietenoasă cu mediul, mai ales în cazul instrumentelor de scris care sunt unele dintre cele mai utilizate produse promoționale. De exemplu, creionul Tundra este realizat din hârtie reciclată și poate fi personalizat prin tampografie sau led UV.

 

 

 

 

Care este favoritul tău? Spune-ne pe care l-ai alege și fă-ne o vizită și pe site unde avem mai multe produse în portofoliu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *